Veteraaniosasto

Vuosien ajan palokuntamme aktiivisen jäsenen Kari Laaksosen mielessä oli siintänyt veteraaniosaston perustaminen, jonka avulla palokunnan operatiivisesta toiminnasta pois jättäytyneillä olisi mahdollisuus jatkaa merkittävää harrastustaan. Pitkän harkinnan jälkeen veteraaniosaston 11 henkeä kokoontuikin Naantalin Keskusvarikonkahvioon 23.1.2008 ja pitivät veteraaniosaston perustavan kokouksen.

Osaston perustamisen jälkeen toiminta onkin ollut aktiivista ja osasto on kokoontunut kerrankuukaudessa pidettäviin kerhoiltoihin, osallistunut valtakunnalliseen veteraanitoimintaan ja järjestänyt tutustumisretkiä alueen nähtävyyksiin aina Pansion sotilaspalokunnasta tuulivoimapuistoon. Toiminnan perusajatuksena on pitää yllä palokunnan historiaa, palokunta-aatetta ja tarjota hyvän harrastuksen palokunnan operatiivisesta toiminnasta pois jättäytyneille. Veteraaniosasto hommat otetaankin vakavasti, muttei vakavissaan ja hyvälle huumorille on aina tilaa.

Mikäli olet ollut mukana palokuntatoiminnassa ja sinulla olisi halu jatkaa merkittävää harrastustasi veteraaniosastossa ota yhteyttä osastonjohtajaan ja kysy lisää:

Kari Laaksonen
puh. 050-5001996