Kesän 2019 leirit

Kesän leiritarjonta on seuraavanlainen:

Alueleiri Pöytyän Kumilan kylässä 7.-9.6.2019

Alkaa perjantai illalla 7.6 ja päättyy sunnuntai-iltapäivänä 9.6. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Leirin ohjelmassa on koulutusta, koulutusaiheet ovat kevätseminaarissa valikoituneet neljään eri aiheeseen: 1. Ensiapu, 2. Moottoriruisku, 3. Viestiliikenne, 4. Narut ja letkut. Tietenkin luvassa on muutakin kivaa tekemistä, lauantain extrana on naisten superpesiksen Pöytyä-Jalasjärvi ottelu sekä kannattaa ottaa uikkarit mukaan lauantai-iltana polskitaan maauimalassa. Leirillä järjestetään 15-17 vuotiaille nuorille leiripalokunta-toimintaa (”hälytyksiä”, päivystystä yms.) jos siihen ilmoittautuneita nuoria tulee riittävästi.

Ilmoittautumiset sähköpostitse 19.5.2019 mennessä

teemu.myrskykari@naantalinvpk.fi

(Nimi, syntymäaika, allergiat, erityisruokavalio lääkitykset ja huoltajan sekä nuoren yhteystiedot.)

LOIMU 2019 -PALOKUNTALEIRI JÄMIJÄRVELLÄ 30.6-5.7.2019

Ikäraja leirille on 13 vuotta, kuluvana vuonna. Jokainen leirille osallistuva nuori suorittaa leirin aikana jonkin kurssin. Leirin omavastuuosuus on alustavasti 40€. Mikäli leirille osallistujia ei ole tarpeeksi on mahdollista, että leirille osallistuminen perutaan. Leirille pääsystä ilmoitetaan 30.5 mennessä.

Lisätietoa leiristä: lspel.fi/leiri

Ilmoittautumiset sähköpostitse 19.5.2019 mennessä

teemu.myrskykari@naantalinvpk.fi

(Nimi, syntymäaika, allergiat, erityisruokavalio lääkitykset ja huoltajan sekä nuoren yhteystiedot.)

Tarkemmat ohjeet leirille osallistujille tulee myöhemmin.

Annan mielelläni lisätietoja!

Terveisin,
Teemu Myrskykari
Nuoriso-osaston johtaja
teemu.myrskykari@naantalinvpk.fi
puh. 040-0215957